15 de juliol del 2024

Imprescindibles

En l'era en què ens comuniquem més per WhatsApp o per Instagram que en directe, resulten imprescindibles aquests simpàtics elements que representen una emoció i que ens ajuden a expressar l'estat d'ànim de l'emissor o a matisar el to del missatge. Són tres emojis tan imprescindibles que no em vaig poder estar de fer realitat aquest patró gratuït de Day Dreaming Maker que pots trobar a Instagram.

Sí, emojis. I és que no és el mateix una emoticona que un emoji. Una emoticona està formada per símbols del teclat, com signes de puntuació o parèntesis, i produeixen resultats tan coneguts com aquest: ;) Però, amb la irrupció de WhatsApp i els telèfons intel·ligents, les emoticones semblen ja una mica antigues i en general optem pels emojis: divertits pictogrames que utilitzem per representar sobretot emocions humanes 🤗 però també qualsevol altra cosa, des d'un animal 🐞 fins a un cor 💔 passant per un taco mexicà 🌮 o una paella valenciana 🥘.  

I encara hi hauríem d'afegir els kaomojis, que són emoticones d'origen japonès, molt més complexes que les seves cosines occidentals, i que donen lloc a símbols com aquest: (*.*) 

També hi ha moltes teories sobre el significat dels diferents emojis per exemple, tu quan utilitzes la flamenca 💃🏻 ?, però almenys els tres emojis que proposa Day Dreaming Maker no admeten gaires dubtes.

Si m'he entretingut en aquesta dissertació, és perquè tenia poc a dir d'aquest patró gratuït. És fàcil i de la mida ideal per fer un clauer o un charm per a la motxilla. Ah! I la tècnica per fer el cor, que a mi sempre em queden com un bunyol, és ideal. 

I ara, explica'm: quin emoji no falta mai en els teus missatges?

10 comentaris:

  1. Son muy graciosos!!!
    Voy a pasarme a ver a esta diseñadora!
    Besos

    ResponElimina
    Respostes
    1. No sé si te gustará mucho... Sus diseños son mini... 😅 Gracias, Ana!

      Elimina
  2. Que lindos emoticons!!! Te quedaron fabulosos!
    Besos

    ResponElimina
  3. Son muuuy molones, me encantan. Si alguna vez tengo que tejer alguna emoción en plan emoticono ya se de donde tirar ;)))

    *Besos de colores*

    ResponElimina
    Respostes
    1. Y además con patrón gratis! Son geniales! Gracias, Maricarmen!

      Elimina
  4. Qué chulos, Judith, como dices, ideales para llaveros.

    Bicos

    ResponElimina