3 de juny del 2019

Anne with an e, en versió amigurumi

Ja estic impacient per l'estrena aquest estiu de la tercera temporada de la sèrie Anne with an e, la versió que ha fet Netflix de la novel·la Anne of Green Gables, de l'escriptora canadenca Lucy Maud Montgomery, un clàssic de la literatura infantil que jo, tot i ser des de petita una àvida lectora, no he llegit mai. Però deixa'm tornar a la sèrie de Netflix, que em va enamorar, i a la seva protagonista, l'Anne Shirley, que avui et presento en versió amigurumi.


La sèrie és una defensa del dret a ser diferent i una crítica als prejudicis. Però, a més, toca molts altres temes com els drets de les dones, el racisme o l'homosexualitat. I la protagonista de tot això és l'Anne, una preadolescent amb una imaginació desbordant i un gran amor per la natura i la bellesa de les coses petites. Jo l'he representat amb una corona de flors de les que es fa per anar a l'escola, on la titllen d'extravagant, i amb la guineu que sovint es troba al bosc, una guineu solitària amb el pelatge fosc, en el que per mi torna ser una metàfora del fet de ser diferent.

Però aquest blog va de ganxet i no de sèries. Així que, tot i que podria comentar moltes altres coses sobre Anne with an e, deixaré que les descobreixis tu mateixa i et parlaré del patró, en el qual he tornat a versionar la castanyera, la Frida Kahlo o la princesa Leia per convertir-les en l'Anne. A més de les diferències obligatòries, com les trenes o el vestit, hi ha algun altre element que m'ha portat més d'un maldecap, com les botes o la corona de flors. El toc final són les pigues que he fet amb un retolador tèxtil Alpino.

Capítol a banda mereix la guineu, de només 9 cm d'alçada però composta per 12 peces, sense comptar ni els ulls ni els elements brodats. Aquí el gran dubte ha sigut la tria de colors. Tres prototips després, aquesta és la versió final d'un dels meus animals preferits.


Si a tu també t'han enamorat l'Anne i la guineu, aquí tens el patró a punt per descarregar-te'l.


I per cert, ara que ja tinc la guineu, endevines quin serà el meu pròxim personatge?

16 comentaris:

  1. Te ha quedado preciosa! Yo la verdad que nunca he leído nada sobre ella y la serie lleva en pendientes bastante tiempo... Espero no dejarla mucho más, porque me has generado curiosidad!!!

    El zorro es precioso, pero no tengo ni idea del próximo proyecto 😁

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pues no puedes perderte la serie, Stefy! Empieza ya! Contenta de que te haya gustado el zorro. De verdad no se te ocurre el próximo personaje? A ver, una pista... Quién descubre la amistad junto a un zorro?

      Elimina
  2. Esperant en candeletes el proper projecte!!!! :-)
    I l'Anne, pre-cio-sa! Gràcies!

    ResponElimina
  3. He vist la sèrie en Nexflix (Vàries vegades) i estic enamorada de l'Anne i dels teus patrons, els guardo com a un tresos fins a disposar de temps. De moment estic a punt d'acabar el Mic, a veure quan puc fer aquest.
    Gràcies de nou
    Glòria

    ResponElimina
    Respostes
    1. Per fi, una altra fan de l’Anne! Espero que ben aviat acabis el Mic i puguis començar l’Anne! Hahaha. ;) Gràcies, Glòria. Com sempre, ets un sol!

      Elimina
  4. Oh, I loved Anne when I was a kid, this brings back so many memories! Thank you for sharing at The Really Crafty Link Party. Pinned!

    ResponElimina
  5. Hola Judith...me has enganchado desde el principio con la historia de esta preadolescente tan de moda...que yo desconocía por completo!
    Me encanta que hayas elegido su historia para amigurumizarla!y te ha quedado preciosa...y el zorrito...en serio tiene tantas piezas?...un trabajazo!
    Ah y gracias por el patrón...Anne es casi tocaya mia ja ja.
    Un besazo!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es verdad! Pues yo creo que deberías ver la serie de tu tocaya! Seguro que descubrirás que tenéis más cosas en común... En cuanto al zorrito, hay que ver para sólo 9 cm lo que me ha costado. Jajaja. Contenta de que te guste. Un besazo!

      Elimina
  6. Qué bonitos los dos!!!
    A mi me encanta Anne... tengo pendiente hacerla... esa lista va siendo una pesadilla... jejeje
    Besitos y gracias por compartir el patron!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Otra fan de Anne? Genial! Me encantaría que te decidieras a tejerla! Anda, ponla la primera en esa lista de amigurumis pendientes... ;) Gracias a ti por la visita! Muaks!

      Elimina
  7. Hola!! Gracias por el patrón! Me encanta...Mi hermana y yo nos enganchamos a la serie durante esta cuarentena. Le daría una sorpresa enorme si le regalo esta muñeca, la haré seguro! A ver si me entero bien de todo por el idioma pero no creo que tenga problema...;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Marinilla! Me hace muy feliz que otra fan de Anne haya elegido mi patrón! Yo creo que no es difícil, aunque esté escrito en catalán. Pero si tienes cualquier duda escríbeme a descabdello@gmail.com y te echo una mano. Menuda sorpresa se va a llevar tu hermana! Jajaja. Un abrazo.

      Elimina
  8. Hola... me gustaría que me pases el patrón para hacer a Anne

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Carolina! Puedes descargarlo tú misma. Fíjate que al final del post, justo antes de los comentarios, hay un botón de descarga en el que se lee "Patró original de Descabdello". Haz clic ahí y ya tendrás tu PDF! Y si tienes cualquier duda, escríbeme a descabdello@gmail.com y te echo una mano. Un saludo!

      Elimina